Uw persoonlijke gegevens, hoe wij ervoor zorgen dat ze veilig worden verwijderd!

  • Date : 10 maart 2023

Persoonlijke gegevens zijn het meest waardevolle dat we hebben, of het nu gaat om familiefoto’s, wachtwoorden of uitgewisselde berichten. Het is dus logisch dat je je zorgen maakt dat deze gegevens in de verkeerde handen kunnen vallen. Zodra je je telefoon en dus ook een deel van je privégegevens aan ObyO hebt verkocht, worden ze verwerkt in onze werkplaatsen bij aSmartWorld, ons gespecialiseerde smartphone renovatiebedrijf. aSmartWorld zorgt ervoor dat alle nodige maatregelen worden genomen om je gegevens te beschermen tegen toegang, gebruik of openbaarmaking.

Hoe worden mijn gegevens beheerd?

We begrijpen dat de beveiliging van jouw persoonlijke gegevens een grote zorg is en we nemen dit bij aSmartWorld zeer serieus. Wanneer een telefoon in onze winkel wordt ontvangen, voert ons team van professionals een grondige controle uit om ervoor te zorgen dat de telefoon niet langer verbonden is met een account. Vervolgens gebruiken we erkende testsoftware om alle gegevens op de telefoon te wissen en hem terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Wij ontvangen een certificaat van validatie van het wissen van de informatie om er zeker van te zijn dat alle gegevens correct zijn gewist.

Een betrouwbaar proces

We zijn er trots op dat we alle klanten gelijk behandelen, of het nu gaat om particulieren of bedrijven. We hebben een streng en betrouwbaar proces om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens tijdens het hele proces te waarborgen. Bovendien kunnen onze medewerkers geen privégegevens op uw apparaat inzien of analyseren. U kunt er dus op vertrouwen dat uw gegevens bij aSmartWorld in goede handen zijn.

Kiezen voor ObyO betekent kiezen voor veiligheid voor je gegevens! Het enige wat je moet doen is de app downloaden en je smartphone verkopen!