Over ObyO

ObyO is de app waarmee particulieren hun smartphones kunnen verkopen voordat ze hun waarde verliezen.

Heeft u een ongebruikte smartphone in een la liggen ?

U bent geen alleenstaand geval, er slapen er 10 miljoen in België, en dat aantal groeit !

Deze situatie verdiende een oplossing die de trend zou kunnen keren en tegelijkertijd prioriteit zou geven aan de lokale milieu- en sociale gevolgen.

One-by-one, ObyO biedt het antwoord:

Geboren in mei 2022, heeft de ObyO app zich bewezen als een eenvoudige, snelle en veilige oplossing, door enkele honderden smartphones terug te kopen voor een gemiddelde prijs van 175 euro!

De impact van een tweede leven voor uw telefoon

10 miljoen smartphones in de laden is veel (te veel)! Een nog verontrustender cijfer: in 85% van de gevallen wisselen Belgen van smartphone terwijl de oude nog functioneert! Dat zijn 1.700.000 smartphones die elk jaar in onze lades liggen terwijl ze nog gebruikt zouden kunnen worden.

In de huidige context van een klimaatcrisis, een toename van de sociale ongelijkheid (verergerd door de digitale kloof) en een koopkrachtcrisis was het essentieel om een oplossing te bieden aan de 11 miljoen Belgen die nu één voor één hun smartphone kunnen verkopen, op een eenvoudige, veilige en impactvolle manier. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om geld te verdienen en tegelijkertijd iets positiefs te doen voor het milieu en de samenleving ! Je hoeft alleen maar de sprong te wagen !